------

Schola Felicius Cantando

ook uitvaartkoor

De Schola Felicius Cantando is een klein koor van gevorderde amateurs die zich met hart en ziel inzetten voor gregoriaans gezang op de speciale vieringen, dus zeker ook bij de afscheidsvieringen van uw geliefden.

Voor uitvaarten zijn de gregoriaanse gezangen altijd een vaste waarde gebleven in de liturgie.  Het koor wordt dan ook regelmatig uitgenodigd om uitvaarten te ondersteunen met gregoriaans gezang.

De familie kan in alle rust met de dirigent, Renaat Van Hees en/of de voorganger afspraken maken rond de keuze van de gezangen.

Het gregoriaans koor beschikt ook over een solist, tenor Peter Böhm, die de gregoriaanse gezangen kan aanvullen met aangepaste klassieke uitvaartmuziek.

Wanneer teksten, muziek en ritueel harmonisch met elkaar verbonden zijn, ontstaat een warme sfeer waarin het onvermijdelijke ‘los moeten laten’ een liefdevol en waarachtig gebeuren wordt.

Contact en info

Wenst u meer informatie of wil u nagaan of het koor beschikbaar is voor een uitvaart, kan u terecht bij de dirigent : 0498 10 89 63.

of via mail:

schola.felicius.cantando@gmail.com